Wanita ini jemput 3 orang ex boyfriend ke majlis kahwin dia. Bukan cincai oh!

Read Time1 Minute, 7 Second

Berkawan balik dengan ex boyfriend/girlfriend bukanlah benda senang mau dibuat semua orang. Tapi ada juga yang masih berkawan walaupun lama suda putus.

Ada cerita pasal satu wanita Thailand ni sedang viral dimana dia jemput ex boyfriend pergi majlis kahwin dia. Ni orang dikenali sebagai Tunchanok Boonkacha ataupun dikenali sebagai Sine. Tapi yang kick dia ni, bukan lah satu orang ja, tapi 3 orang ex dia jemput sekali.

Dalam akaun facebook dia, dia post gambar dia sama suami dan sekali sama-sama ex boyfriend juga. Dalam gambar tu juga, dia sempat lagi pergi peluk satu ex dia. Happy betul dia dalam gambar tu.

#ซีนนี้ไม่พูดถึงไม่ได้เลยจริงๆ#เสียงกรี๊ดดังจนร้านแทบแตกทำไมถึงเชิญแฟนเก่ามางานแต่ง?ต้องบอกก่อนเลยว่าตอนแรกซีนนี้ไม…

Posted by Tunchanok Boonkacha on Tuesday, November 26, 2019

Suami kasi greenlight!

Ni baru la contoh suami supporting!

Masa hari wanita ni kahwin, dia ada juga kasi tau kenapa dia jemput semua tiga-tiga ex boyfriend dia ni. Walaupun dorang nda bercinta sudah, tapi dorang masih lagi berkawan rapat sampai lah hari ni.

Dia ada tanya juga pendapat laki dia, boleh ka nda jemput bekas cinta lama dia semua tu. Yang siuk dia tu, laki dia pun dua kali lima juga jemput ex girlfriend dia. Tapi tu lah, nasib ex girlfriend laki dia di luar negara!

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *